whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

De diensten van Parcautomotive

Naast onze Business2Business autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Van Transport door heel Nederland, Zoekopdracht tot Importservice. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen. 

Indien u speciale wensen heeft die hier niet tussen staan dan gaan wij graag met u in gesprek.

Sub Page Listing Image

Zoekopdracht

Soms is het voor uw klant tijd voor iets nieuws. Iets speciaals. Een speciale uitvoering, type auto of een kleur die we niet vaak voorbij zien komen op de Nederlandse wegen. Of u heeft de gewenste auto simpelweg niet op vorraad. In dat geval kunt u ons netwerk inschakelen. Na het indienen van een zoekopdracht gaan we met u als autobedrijf in gesprek om de wensen en behoeften door te nemen.

Of wellicht bent u op zoek naar bepaalde modellen die u op voorraad wilt hebben, wij horen uiteraard graag welke modellen voor u in trek zijn zodat wij de juiste auto's kunnen leveren voor een handelsprijs!

Nadat alles helder is, gaan we voor u op zoek. Ons team van specialisten kan vrijwel iedere auto traceren en naar Nederland transporteren. Een all-in service, we regelen alles van A tot Z.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Transport

Wij begrijpen als geen ander dat u een reeds aangekochte auto zo snel mogelijk op locatie wilt hebben. Bij ons is het mogelijk om uw auto binnen 1 á 2 weken na aankoop op locatie te hebben.
Indien u de auto met spoed nodig heeft kan de auto in overleg eventueel binnen 2 dagen op locatie zijn.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Inkoop / Taxatie

Een auto met zekerheid verkopen aan de juiste partij. Dat maken we mogelijk voor onze klanten. Wanneer het tijd is voor een nieuwe auto wilt u uw vertrouwde vervoermiddel goed kunnen verkopen. Onze experts zullen uw auto inspecteren en bij interesse in onderhandeling gaan. U hoeft geen afspraak te maken voor het aanbieden van uw auto.

Lees meer

Volg ons op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website