whatsapp.svg
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Een moderne werkplaats

Onze moderne werkplaats is van alle gemakken voorzien!

Sub Page Listing Image

APK-keuring

Om gevaarlijke situaties op de weg te voorkomen, is de apk-keuring in het leven geroepen. Iedere auto moet om de zoveel tijd gecontroleerd worden. De frequentie kan verschillen, dit hangt van het bouwjaar en de soort motor af. Auto’s die op diesel rijden moeten sneller gekeurd worden dan auto’s die op benzine rijden. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Onderhoud

Ongestoord genieten van uw auto wordt mogelijk door deze regelmatig te laten onderhouden. Onze specialisten controleren uw auto, vervangen verschillende onderdelen en zorgen ervoor dat deze er weer een tijd tegenaan kan. Bij Parc Automotive bieden we zowel grote als kleine onderhoudsbeurten aan.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Digitale servicebericht

Vroeger werd er nog gewerkt met papieren onderhoudsdocumenten. Dat behoort tot het verleden wanneer u voor een Mercedes-Benz voertuig kiest. Het digitale serviceboekje is een online-systeem voor eigenaren van een Mercedes-Benz voertuig. Alle uitgevoerde service- en onderhoudswerkzaamheden worden er nauwkeurig in vastgelegd.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Storingsdiagnose

Het dashboard voorziet ons van informatie. Het kan voorkomen dat u opgeschrikt wordt door een storingsmelding. Niet prettig en het zorgt voor onzekerheid. Om die onzekerheid weg te nemen is het aan te raden een storingsdiagnose in te plannen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Bandenservice

Van zomer- naar winterbanden, het vervangen van de banden of uitlijnen van de auto. Parc Automotive regelt het en zorgt ervoor dat u veilig rond kunt blijven rijden. Door uw wielen op tijd van een servicebeurt te voorzien, worden eventuele gevaren vroegtijdig gesignaleerd en voorkomen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Remmenservice

De remmen, het belangrijkste systeem van de gehele auto. Noodsituaties worden er door voorkomen. Met onze remmenservice nemen we het complete systeem onder de loep. We controleren iedere aansluiting en iedere slang en ook de remvloeistof wordt meegenomen. Waar nodig vervangen we onderdelen om het systeem te herstellen.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Airco-service

Die heerlijke geur wanneer u voor het eerst een nieuwe of jong gebruikte auto auto instapt, die wilt u graag behouden. Tijdens een airco servicebeurt lopen onze specialisten het complete aircosysteem na. Het koudemiddel, de koelelementen, aansluitingen, alles wordt gecontroleerd.

Lees meer

Volg ons op Instagram

Morgen Internet - Zorgeloos website